Warning: Declaration of select_menu_walker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 Warning: Declaration of select_menu_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 Warning: Declaration of select_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 Warning: Declaration of select_menu_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 Premi Joan Planas 2015 - BM La Roca
BM La Roca
SEGUEIX-NOS

Premi Joan Planas 2015

L’edició del 2015 va ser la primera que es va premiar a dues persones, degut al gran nombre de vots realitzats per la gent del club.

Per una part, es va premiar al Dr Jaume Escoda, un reconeixament cap al metge del club, que porta molts anys a l’entitat, treballant i preocupant-se de les lessions de tots els jugadors i jugadores. Així també va demostrar una gran implicació amb el BM la Roca, col·laborant amb totes les activitats que s’he li va demanar ajuda.
Per altre part, es va concedir el premi a Joan Carles Planas, el delegat que porta més anys al club. Amb el premi es volia agrair la seva feina de més de 20 anys, a més de la seva tasca per guardar tota la documentació relacionada amb el club i la creació de l’Arxiu Històric de l’entitat. Un home de club!
unnamed