Warning: Declaration of select_menu_walker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 Warning: Declaration of select_menu_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 Warning: Declaration of select_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 Warning: Declaration of select_menu_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL) in /usr/home/bmlaroca.cat/web/wp-content/themes/gameday/functions.php on line 0 AVUI PARLEM DE LA PREVENCIÓ … - BM La Roca
BM La Roca
SEGUEIX-NOS

AVUI PARLEM DE LA PREVENCIÓ …

LA SALUT PREVENTIVA, UNA EINA AMB RECURSOS MOLT FAVORABLES 


«Una anàlisi de sang pot predir infarts fins a tres anys abans» 

Amb el ràpid avanç tecnològic i científic que s’està adquirint aquests anys, cada vegada més, la medicina va sofisticant els seus processos a mesura que estudia totes les patologies que troba al seu davant. Gràcies a aquesta contínua recerca s’ha demostrat que la medicina preventiva és una eina amb molts recursos i que s’hauria de normalitzar a les rutines mèdiques.
Un estudi presentat per les investigadores Lina Badimon i Teresa Padró al congrés Europeu de Cardiologia de Barcelona, demostra que realitzar una analítica més precissa pot arribar a preveure un infart fins i tot 3 anys abans que succeeixin.
Cal destacar que no són analítiques convencionals, sinó que aquestes, actuen amb marcadors més específics i per aquesta raó, en aquests moments, no estan a l’abast de tothom.

EL RISC TAMBÉ EXISTEIX PER ALS ADOLESCENTS

Sembla que no pugui ser, però els adolescents també poden arribar a patir diferents patologies o alteracions al sistema cardiovascular.
Tenint en compte les dades registrades sobre els problemes al cor en aquestes edats, l’hospital Josep Trueta va dur a terme un estudi per valorar i determinar el risc que poden tenir els adolescents quan se’ls hi presenten alteracions cardíaques.

Amb aquest estudi, van demostrar la necessitat i la importància de realitzar proves com l’electrocardiograma.
A més a més d’analitzar els riscos i els problemes desencadenants, també van voler promoure i normalitzar la realització d’aquesta prova.

Tots els joves haurien de fer-se un electrocardiograma amb la normalitat amb la qual es vacunen ordinàriament, va afirmar el cardiòleg Ramon Brugada.

Actualment, només s’acostumen a fer aquesta prova els esportistes federats, la qual cosa és una bona notícia per la prevenció de problemes al cor, però encara queda un llarg camí per promou-re aquest tipus de proves.

Per sort dels nostres jugadors/es la Fundació té un servei mèdic que vetlla amb rigorositat per la seva salut.

 

Gràcies per la vostra atenció.

 

Per llegir-ne més accedir aquí:

http://www.ara.cat/societat/prova-sang-predir-infarts-succeeixin_0_1859214216.html

 

You must be logged in to post a comment Login