PROTOCOL D'ACTUACIÓ EN CAS D'ACCIDENT ESPORTIU
URGÈNCIES

L’accident s’haurà de comunicaren un termini màxim de 72 hores a ITEGRA www.itege.es i es poden utilitzar TRES vies de comunicació:

  1. El federat ha de contactar amb el responsable del seu club, qui haurà de declarar el comunicat d’accident a www.itegra.es indicant el correu electrònic del federat qui rebrà una còpia al seu correu electrònic, del comunicat declarat.
  2. Mitjançant la seva targeta virtual federativa. Aquesta targeta es descarrega al telèfon mòbil després de gestionar la seva alta a la federació i rebre per correu electrònic les instruccions per a la seva descàrrega.
  3. Poden utilitzar eL servei d’Atenció al Client d’ITEGRA: 960 99 28 40 de dilluns a diumenge.

El federat pot acudir a urgències en els següents casos:

  • Ferida oberta
  • Sospita de fractura d’ossos
  • Pèrdua de coneixement

Sempre que aquesta assistència sigui Objecte de l’Assegurança i dins de les primeres 12 hores des que es produeix l’Accident Esportiu.

En aquest cas, el federat haurà d’anar a un Centre Concertat per l’asseguradora trucant prèviament al telèfon d’assistència:960 99 28 40.

Al moment de la trucada, es declara el comunicat d’accident i s’indicarà al federat el centre on ha d’acudir a urgències, emetent una autorització al Centre indicat, amb còpia al correu electrònic del federat (dada que s’informa al declarar el sinistre). 

Aquesta autorització també es rep al mòbil gràcies a la targeta virtual federativa.

El federat ha d’enviar l’informe d’urgències un cop rebuda l’assistència a soporte@itegra.es, després de rebre el correu electrònic d’Itegra demanant-li l’informe d’urgències per a valorar el seguiment posterior necessari. També és possible pujar l’informe mitjançant una foto del mòbil a través de la targeta virtual federativa.

COMUNICAT ACCIDENT ESPORTIU - Jocs Esportius Escolars

En cas d’accident esportiu serà imprescindible trucar al telèfon de contacte adjunt, on s’indicara el centre mèdic concertat on dirigir-se per rebre assistència mèdica.