BM La Roca
SEGUEIX-NOS

LA BASE DEL CLUB FUNCIONA…

Sovint, la majoria dels equips de la Roca de 2n any, acostumen a passar la 1a ronda de la lliga regular situats entre els 8 millors equips de Catalunya. Sembla que aquest fet, a dia d’avui compleix amb l’estadística i que tots els equips són situats a la sèrie A-1 o en posicions a punt d’accedir-hi. Des d’infantil fins a juvenil, tant masculí com femení, els equips de 2n any han passat.

Aquesta fita és un punt excel·lent que reflecteix el bon moment de la nostra base, però el perquè de la notícia no es troba dintre d’aquestes dades, sinó que no només han estat els equips de segon any, sinó que els equips masculins de la categoria cadet i juvenil de primer any també s’han fet un lloc dins d’aquests 8 equips i es troben jugant una 2a fase que els hi pot donar la possibilitat d’entrar dins del TOP-4. De ben segur que els equips dirigits per Eric Gasull i Pere Ayats afrontaran la 2a fase com si fosin els grans de la competició.

Aquests resultats es donen gràcies al treball constant i al bon estat de forma del que disposen aquests 2 conjunts. És una gran satisfacció poder dir que els dos equips de 1r any de la categoria juvenil i cadet masculina estan a un alt nivell competitiu i que la base del BMLaRoca creix per moments. Estem segurs que faran un gran paper, no només ells sinó, els 8 equips del club que es troben en aquesta fase tan complicada. Sort, humiltat i constància són els ingredients que necessitaran per poder-la afrontar amb bon peu.

Toca seguir treballant.

You must be logged in to post a comment Login