BM La Roca
SEGUEIX-NOS

BONES NOTÍCIES PER A LA SECCIÓ FEMENINA

ALEVÍ FEMENÍ – 2ES DE CATALUNYA!
El passat diumenge 8 de Març ,a Gavà, l’Aleví femení dirigit per Jandro Casas va disputar la final del TOP-4 de lliga catalana . Després de vèncer a semifinals a Les Franqueses per 9 a 7, les alevines es disputaven les primeres posicions davant el BMGranollers. Tot i haver jugat un bon partit per part dels 2 conjunts, l’equip blanc-i-blau va sentenciar el match amb un 11-5 i es va proclamar campió de la categoria base.

La jugadora Carla Gutiérrez es va endur l’ MVP de la final gràcies al seu gran paper.

L’INFANTIL FEMENÍ ES CLASSIFICA PEL TOP-4!
Aquell mateix diumenge, el pavelló vell rebia una important cita a les 19:30h. L’Infantil femení dirigit per Andreu Morata, es volia assegurar el lideratge a la sèrie A-1 de Lliga catalana. Després d’uns 60 molt intensos davant l’Handbol Canovelles, el conjunt roquerol va aconseguir sumar una nova victòria per 34 a 25 i es va assegurar la classificació per al TOP-4 i el sector d’Espanya posterior.

Moltes felicitats a l’equip per la constant feina ben feta i per arribar fins aquí, ara toca gaudir de l’experiència.

EL JUVENIL FEMENÍ ÉS A POCS DIES DE JUGAR EL SECTOR!
A escassos dies de la celebració dels sectors estatals juvenils, l’equip de Maiol Bosch està més que prepara’t per disputar els 3 partits que els hi espera a Zumaia. Des del club ús desitgem un bon viatge i molta sort per terres basques, el club està amb vosaltres!

You must be logged in to post a comment Login