BM La Roca
SEGUEIX-NOS

#8MARÇ , AVUI I SEMPRE AMB LES DONES DEL BMLAROCA!

COMUNICAT 8 DE MARÇ

 

Avui #8Març , volem reivindicar la figura de la dona dins l’esport així com en altres àmbits de la vida. El BMLAROCA se n’orgulleix de poder comptar amb la figura de la dona en els diferents àmbits del club. Avui, més que mai, volem reconèixer la feina de les nostres jugadores, tècniques, fisioterapeutes, delegades, directives i aficionades, les quals lluiten constantment per aconseguir una situació de reconeixement dins d’aquesta societat.

 

Encara que a hores d’ara les notícies sobre l’esport femení segueixen sent minoritàries, des del club sempre hem donat la mateixa importància tant a les seccions masculines com femenines.

 

D’aquesta forma, amb un total de 130 jugadores, hem aconseguit ser una de les entitats amb més presència femenina de Catalunya, tenint un equip en totes les categories, des de prebenjamí fins a sènior.

 

Tot i això, entre totes hem de seguir treballant i encoratjar a més dones per demostrar que l’esport també és nostre.

Per aquest motiu i molts més, des del club ens sumem a la lluita feminista contra les desigualtats de gènere i prometem seguir fortament vinculats en la tasca de l’evolució de la figura femenina dins l’esport.

 

Avui i sempre, #NIUNPASENRERE

 

You must be logged in to post a comment Login