BM La Roca
SEGUEIX-NOS

L’AVENTURA DE MARTÍ GASCÓN PER TERRES NORUEGUES

Martí Gascón, jugador de la Roca del Vallès el qual va marxar el passat agost a Noruega, ja ha tornat i ho ha fet per quedar-se. El roquerol que se’n va anar d’Erasmus a les terres nòrdiques, ha acabat la seva aventura i es reincorporarà a l’equip d’ Hector del Pino.

Amant i practicant de l’handbol des dels 5 anys, Gascón no va voler deixar de jugar-hi i va seguir fent-ho al ‘Norwegian University of Science and Technology‘ l’equip de la universitat més prestigiosa de Noruega.

Després de la seva temporada a 1a nacional , Martí Gascón va disposar-se a marxar lluny de casa per seguir amb la seva carrera acadèmica a Noruega. Acabar els estudis i seguir jugant eren els objectius clars d’aquesta aventura. Jugant a 2a divisió noruega i entrenant amb freqüència Gascon no ha perdut la forma ni les ganes de jugar. Moltes coses són les que ha après durant el viatge però la cultura,l’idioma i el joc d’allà són de les principals coses que s’endú cap aquí.

Declaracions com aquestes han estat les que el 1a línia vallesà ha deixat a La Jornada del Vallès:

“Vaig escollir aquest país perquè creia que podia ser un exemple en l’àmbit cultural i polític, però sobretot per la política i mentalitat que tenen pel que fa a l’energia. Hauria de ser un exemple per tots els països del món. Són els màxims productors europeus de petroli i gas natural, però el seu consum energètic és 100% renovable. Venen tot el gas i petroli, mentre aprofiten l’energia del vent i de l’aigua per a consum propi”, destaca Gascón.

“Tenim una imatge dels països nòrdics de gent freda i seca, però no és així, tot el contrari, són gent molt oberta i simpàtica”

Si voleu llegir-ne més sobre la seva aventura i la seva trajectòria pel club i el món de l’handbol, podeu visitar el següent enllaç:

La Jornada del Vallès

 

 

You must be logged in to post a comment Login