BM La Roca
SEGUEIX-NOS

Ja podem dir que almenys a cada categoria hi ha un jugador tant masculí com femení que vestirà la samarreta de Catalunya.
16 jugadors del BMLaRoca són el total de seleccionats per reafirmar l’hegemonia de les seleccions catalanes al CDE. Des del club, volem felicitar a aquests jugadors no només per la seva feina sinó pel seu compromís amb el club. Ara toca gaudir i deixar el nom del BMLaRoca més alt que mai.

Les llistes finals de les seleccions catalanes juvenils compten amb 4 jugadors del club. Parlem d’en Gerard Blanes, de l’Agnès Felip, la Berta Fernández i la Maria Monllor.

En categoria cadet, podem trobar-hi 6 jugadors, entre ells:
l’Iker Zudaire, la Marina Nevado, l’Aina Gomez, la Julia Clascà, la Berta Grau i a l’Euri Ruano. A més a més l’entrenador del 1a catalana Josep Morales, serà el 2n entrenador de la SCCMasculina.

I per acabar,
Ferran Castillo, Pablo Guijarro, Adrià Ardite, Mireia Pascual, Ester Somaza, Emma Serna, són els noms dels convocats per a les Seleccions catalanes Infantils.

Cal destacar que aquests jugadors no serien aquí sense la gran feina dels seus equips i formadors. És un premi individual que neix davant el gran treball en equip, així que felicitem també a tots aquells que treballen cada dia per assolir els objectius del seu equip.
Estem molt orgullosos del nostre planter, i volem seguir treballant per ell.

#orgullroquerol

 

You must be logged in to post a comment Login